the big day closing up

vad är väl en bal på slottet Marsstrand....
Imorgon är det dags, då ska klänning, skor, smycken, smink, ja hela konkarongen på och äntligen få användas till annnat än att gå ett varv i huset med :)
Köpte ögonskugga idag i matchande toner till klänningen, provsminkade lite för säkerhets skulle så jag inte skulle riskera att stå där imorgon en kvart innan jag ska åka och inse att sminkningen inte fungerar. (det har hänt)
problemproblem. :P
kommer ta år att fixa håret..*suck*

kommer väl upp en bild på mig så småning om skulle jag tro, pappa lär bli papparazzi imorgon.
nu ska jag sova i alla fall om jag ska orka med någonting imorgon och vara vaken hela kvällen å halva natta.

-nite nite-
/C

och en liten sak till

JAG HAR FÅTT MIN STUDENTMÖSSA!!!

bara liiiite försenat va? stidenten är om två veckor och DÅ är den förbannade mössajävelen klar....nej, mössan är förresten inte något fel på det är A.J.Eriksen jävlarna som inte vet vad leveransdatum innebär! *grinig*
Men nu har jag den i alla fall, så fin med sitt blåa band och guldbokstäver bakpå :D
snartsnartsnart...

- {tjusig slutfras} -
/C

...men doften av dig stannade kvar.

Återigen dags att sova ensam, fyllas av känslan att sängen är på tok för stor och alldeles för tom...

Men jag har haft en av dedär underbara helgerna, fylld med närhet, glädje och sköna stunder, så synd att de måste ta slut... Han glömde sin skjorta, den luktar Per, underbart, och det får mig att le. Jag kan nästan känna hur han står här, alldeles nära och mjukt stryker med handen över min nacke.

Tänk om det kunde bli ett slut på dethär resandet snart, så att den underbara närheten av kärleken i kroppslig form kunde infinna sig lite oftare.

Men det är värt varenda sekund av väntan.

Definitivt.


Tack för en underbar helg och en än mer underbar ettårsdag älskling!!

s?


Låt om oss fröjdas i ungdomens våår...

...eller hur?

här sitter jag, dan före inlämningen av slutarbetet i Historia och försöker få ihop något vettigt, för att imorgon kunna ägna mig helt åt att... nej vänta nu, detta känns lite väl bekant va?
okejokej, jag erkänner! Planering har aldrig varit min grej och jag at tveksam till att det någonsin kommer bli det heller. Men nu sitter jag här, mitt eget fel, så jag får väl hålla käft och plugga vidare.

snart är det över!!


-hejsålänge-
/C

Sistaminutenstress

Usch och fy!
här sitter jag, dan före inlämningen av hemtentan i Kemi B och försöker få ihop något vettigt, för att imorgon kunna ägna mig helt åt att skriva det vg-arbete som jag haft 3 veckor på mig att skriva. men nej, varför inte ta alltihop på en kväll istället?! mer spännande så?...nope

jag
vill
inte!!

Sen tänker jag att varför inte sluta klaga, ge järnet och kanske lyckas? om två veckor så är det trots allt i princip slut, jag kommer inte behöva sitta och klaga över att jag har så mycket plugg att göra...inte på minst ett helt år!!

så vad är väl egentligen två veckor?!
Skärpning nu!

läggdags nu...

-Sweet dreams-
/C

avstånd...

...de tar död på mig!
och allt annat också, jag är så trött på allt. särskilt om kvällarna, då tankarna hopar sig och jag känner mig som den ensammaste människan i världen med ångestattacker för framtiden.
Jag försöker att tänka positivt, men det är inte alltid så lätt när mörkret smyger på och sängen känns aldeles för stor och tom. Kvällspromenader ner till havet hjälper en del, att höra vågornas brus som viskar lugnande när de slår in emot klipporna... Havet ger mig lugn, det lyssnar på mina vansinnestankar och säger tröstande att allting kommer bli okej till slut.

jag har så mycket på en gång att när jag inser det så får jag bara panik, hamnar i någon slags stand by läge och kan ingenting göra åt saken.

bara en vecka kvar tills betygen sätts...KÄMPA!!!

/C

orkar inte...

Jag sittermed alla de sista arbetena framför mig och vet inte var jag ska börja, så fort jag tittar på dem så försvinner alla spår av ork och motivation. men vad fasen, det är bara denna veckan kvar nu!! hur svårt kan det vara?!
typ...jättesvårt?

Suck...en promenad kanske hjälper litegrann?
värt ett försök.

( Jag vill ha min studentmössa! )


-ciao så länge-
/C

Cilla ute i trafiken (Se upp!)

Ojojoj...andra körlektionen idag.
Först en tripp till den kära grusplanen vid ishallen och en liten runda bakom byggnaden sedan säger min lärare glatt att "sedan kan du väl svänga vänster ut på den stora vägen här?" tillfällig panik bröt ut, men det gick ganska bra trots allt. tog en tripp till inlag och tog några vändor där och det gick väl fint ända tills det plötsligt, när jag skulle svänga ut i en korsning, kom BILAR på vägen!! jag fick en smärre kortslutning och tyckte det var lika bra att dra igång allting på en gång, bromsa-koppla-växla-blinka-draigångvindrutetorkarna...ja, du hör själv...och körskoleläraren bara skrattade åt mig.
Lyckades med kärringstopp vid trafikljusen just när det slog över till grönt också, kanske inte det smidigaste man kan göra, men det löste sig.
Så överlag gick det ju rätt bra faktiskt.
nästa gång ni bör se upp om ni är ute och kör är den 13/6 för då ränner jag ut på vägarna igen ^^

-Ta det lugnt-
/C

Hemma igen

En helg fylld med frisk luft och vänner har passerat och det var helt underbart. trots att det regnade "lite" på lördag eftermiddag och var mygg i massor på kvällen.
Lyckades med konsstycket att ha sönder mitt thermarest liggunderlag ochså...det var alldeles platt när vi skulle gå och lägga oss i lördags (eller ja, tidigt i söndags). ingen jättehit när man ligger på den knöligaste äng jag någonsin sovit på.
Men det lilla missödet gör inte så mycket, för allt kul väger upp stenhårt.
apropå stenhårt, jag sov som en gris i bilen på väg hem, lyckades samla kraft att packa upp igår kväll *duktig* innan jag somnade vid 9-tiden och var helt väck till klockan ringde kl. 10 idag.

Det är synd att så många vänner bor så långt borta.
Fick ett mail från Mischa idag, kändes så skönt att höra från henne att tårarna sakta kom smygande, kunde inte riktigt samla mig att svara så jag får ta det ikväll istället.
Önskar att jag hade tid och pengar att åka och hälsa på henne i sommar, hon verkar ha det så bra nere i Frankrike och jag saknar henne något enormt.


Underbara, underbara m?nniska!! <---Min förrymda vän Mischa

Not in the mood

Imorgon är det dags för riksting och jag är inte det minsta i stämning för ting!! känns helt galet! Och dessutom sitter jag ock oroar mig för hur det ska gå med mitt "nytagna" hål nu när jag ska ut i det gröna.. :/
 men det ska nog bli bättre till imorgon, jag hoppas bara att tomten Linus ringer ikväll, eller tidigt imorgon, så jag vet om jag behöver ta mig in till den stora staden Göteborg och isf när...jag vill veeeta! Hoppas det inte blir för sent, längtar så efter att få träffa min älskade Per igen :-*


Mitt h?l ?r det var alldeles nytaget :) (3:e maj) <---Min nya lilla guldplutt i örat :)

Färgändring

Efter lite letande i koden till stilmallen för min blogg och sedan ännu mer letande efter trevliga färger så har nu min blogg fått ett litet ansiktslyft från de gula standardfärgerna till något mera åt choklad/nougat-hållet, mest för att jag är så förtjust i choklad av alla de slag ^.^
Jag måste erkänna att jag blev riktigt nöjd med migsjälv när denna brillianta idé kom upp i skallen!

/Nöjd, chokladälskande västkustflicka ♥

Duktig

Idag har nog varit en av mina mer framgångsrika dagar. Har fått riktigt mycket gjort och ändå haft tid till lite avslappning! :-)

Började dagen med en STOR kopp kaffe och satte mig vid datorn för att ta tag i lite skolarbete som borde göras, började med utvärderingen av projektarbetet. känns som at jag upprepar mig överallt i utvärderingen, men förhoppningsvis så märker ingen annan det, för nu är den klar!
Så tog jag en promenad för att få lite luft och få röra lite på mig (det händer inte ofta!) sen åt jag god lunch och fick välkommet besök av pappsen som kom hem över lunchen. så nu sitter jag och kämpar med historian och alla uppgifter som jag missat att lämna in.
Har laddat upp med ännu en kopp kaffe och knappar på för fullt på mitt stackars tangentbord.

hoppas att studentmössan fixas i tid bara, skit att inte allting kom med på den! *grinig* Tur att jag aldrig mer behölver oroa mig över huruvida den kommer i tid eller inte, det är ju bara en gång i livet trots allt..