På bättringens väg

Igår kändes det verkligen som att jag aldrig skulle bli frisk, det bara rann om min stackars söndersnutna näsa och nysattackerna avlöste varandra, men idag mår jag ändå helt okej, inte nyst en enda gång på hela dagen! (även om det var nära när en dam med LITE för mycket parfym kom och skulle handla.)
Jag är övertygad om att pappas kanadensiska knark har räddat mig, jag älskar Benylin! (en underbar alltiallomedicin som finns i flera varianter) han kom in till mig med två varningsorangea piller "ett ikväll och ett imorgon".
jojo, det är värt ett försök tänkte jag och knarkade på och jo minsann, jag tror allt att de fungerade! =)
efter knarkandet fastnade vi framför damernas final i konståknings-VM, det var spännande in i det sista, men Mao gjorde ett underbart åk, och vann, trots att hon drattade på ändan det första hon gjorde! läs om det på 
sportbladet Helt klart starkt jobbat!

Nu ska det packas inför resan till nordligare breddgrader.

mors!
/C

image19

påskägg!

Idag kom jag hem till familjen igen, efter en dag fylld av nysande och snytande... inte direkt den mysigaste skärtorsdagen i mitt liv, men säkert inte den värsta heller.
Kom hem och hittade ett litet påskägg på skrivbordet, fullproppat (jag menar det, det fick verkligen inte plats mer!) med godis. Det var från mammas kollega, eftersom mamma inte äter godis sa hon att jag skulle få det, precis vad jag behövde en dag som denna, tack Maj-Lis! =)

image18

shopping!

Igår var jag inne i Göteborg för att träffa Johanna och följa med till Haga, väl där köpte vi lite mumsigt grönt te med smak av guava/annanas/apelsin och hon införskaffade även ett chai-te.
sen kom vi på den fantastiska idén att gå till Myrorna för att titta efter fina plåtburkar att ha teet i, men några plåtburkar blev det aldrig...
däremot hittade hon en urgullig tekanna med rosor på som hon höll tätt intill sig för att ingen skulle taden ifrån henne =P
Jag gjorde också lite fynd, de ser ni nedanför, en fiiin marmeladburk och en glasbork som kommer att fyllas med något fint eller gott när jag flyttar in i mitt blåa kök =)
Dagen avslutades myspysigt med Anna. Jag mötte Per vid centralen och vi åkte till Annas lägenhet för en liten kik och lite spel och muffins. jag mådde gott när dagen kom till sitt slut, tack för hjälpen kära vänner ^^

här kommer lite bilder.
take care!
/C
image16image17

rättning

självklart är det ett tapetmönster på måttbandet och inte ett  tapatmönster....sorry =P

/C

Första presenterna

image16


Första besöket i lägenheten!

Nu känns det verkligen att det är på riktigt!
I fredags var vi (jag, mamma pappa och älsklingen) iväg och tittadep å mitt blivande hem på hisingen, inte allt som var så fräscht, men det är en helt okej lägenhet, behöver bara målas om lite var stans.
blev störtförälskad i köket som är vitt, men ljusblå/grå skåpsluckor i gammal stil och diskbänken är så liten och söt, säkert inte mer än 75-80 cm hög (lär hata den efter några veckors diskande där).
Tyvärr har jag ju då inga bilder på köket eftersom jag klantade till mig (läs nedan), men det kommer i juni, jag lovar!image17


Dags att flyga ur boet...

Igår kväll svävade tösen på små fluffiga moln, jag ska "få" en egen underbar lägenhet inne i göteborg!! min farbror vill hyra ut den och lilla jag ska hyra den!
ligger så fint på rambergsgatan i ett gammalt hus med fönster åt två håll.
denna vackra planlösning är inte att tas på allt för stort allvar eftersom ajg improviserade i paint och utgick efter pappas kladdiga skiss :P

kommer bilder på lägenheten när jag varit och tittat på den.
tjing sålänge!image13