För allt som var för längesen och för vänskap som består...

Borde packa...städa lite...fixa och dona och kanske äta middag.
Men jag orkar inte.
Ska åka hem till familjen min imorgon någon gång på eftermiddagen. Ska bli mysigt, men just nu orkar jag verkligen inte göra något vettigt alls.

Vi var ute med ZØK i torsdags efter sista tentorna, Generalen fixade så vi kunde äta middag på Hard Rock Café, inte illa minsann! Så fruktansvärt mätta vi var när vi gick därifrån, jag kunde ha rullat hem om det bara hade varit nerförsbacke hela vägen. =)
Tentan kan faktiskt ha gått vägen! men jag ska inte säga för mycket. Har inte vågat kolla på svaren, tänker inte göra det förrän jag har fått resultatet. Sista tentan avklarad iaf.

Känns så märkligt att jag inte ska börja på Chalmers igen efter jul.
Har ungefär samma tomma känsla som när man har läst ut en RIKTIGT bra bok...
vad händer nu?


Kärlek ♥/Cilla

Slutspurten

Känner en viss ångest över kommande mattetenta...  har ingen som helst motivation till att plugga just nu, eftersom jag ändå har bestämt mig för att sluta. Men, jag har inte slutat än så jag får bara inte slappna av förrän om ett par dagar! (men ooh vad jag önskar att jag fick!)
Ska pluggapluggaplugga idag, hoppas det går bättre än igår, det fanns så mycket annat att göra igår. Diska, jobba, köpa julklappar.
Ja just det! Jag har ett litet extra jobb numera, packar upp frukt 4 dagar (helgdagar) i månaden på ica maxi. Satans tidigt, ska vara där kl. 7 på mornarna, men det ger lite extra pengar iaf, jag tar alla pengar jag kan få just nu. Måste verkligen ta mig i kragen och söka jobb på riktigt!
Varför måste man så mycket hela tiden??
nu måste jag iaf plugga, de andra måstena får vänta till en annan dag.


Ska träffa Fummelfot imorgon, längtar!! ♥

-Kramar-
/Cilla

Medelbra

Tisdag...
Helt okej dag.

Igår var inte en okej dag. Ångest, gråt och bara allmänt förbannad på mig själv.
Totalfail med Duggan i Industriell ekonomi, så nu känns det bara meningslöst att göra hemtentan eftersom man måste vara godkänd på Duggan för att få ett betyg på kursen.
Jaja, vi får se.

Jag har världens underbaraste sambo, han är bäst på att få mig att må bättre när jag är nere  ♥
Kärlek

Idag väntar en lunch med mamsen, ser fram emot att bli lite bortskämd med utelunch och min mysiga mamma. Vi hade pysselkväll här i söndags hon, jag, Annqa och Annqas mamma, underbar dag fylld med glitter, tomtar, glögg, lussekatter och Ris á la Malta.
Lovely! ^_^

/Cilla

There must be a reason

Underbara solsken, min själv gjorde små glädjeskutt när jag promenerade i solskenet, kylan nöp mig i kinderna och frosten gnistrade i gräset =)

Hade Phar på besök, tisdagsbesöken har blivit lite av en rutin, jag bjuder på lunch, han hjälper mig med matten. Och jag får träffa underbara papsen! ♥
Idag promenerade vi ner i solen och handlade, såg att det underbara lilla skomakeriet har stängt, all inredning var utriven och låg på trottoaren utanför... synd, han var duktig gubben som jobbade där, det var det enda skomakeri jag vet som faktiskt bara var just skomakeri, inte någon kombination med låssmed, kemtvätt eller annat mumbojumbo.

vart ska jag nu ta mina klacklösa skor?

Tänker så mycket nu...lite framtidsångest kanske. Jobbigt att inte riktigt veta vad som kommer hända...
Nästa år är bara en tjock dimma, har ingan aning om vad som finns där.

Sluta på Chalmers...
Det har varit mitt liv i 1,5 år nu, en del av vem jag är. "Chalmerist"
Mycket kul har jag haft, träffat så mycket underbara människor, jag ångrar ingenting!
Kärlek till er alla, verkligen!
Men ibland undrar jag om jag verkligen itne kommer ångra mitt beslut.

Det får framtiden utvisa.

Nu ska jag ta vara på decembermyset med lite pepparkakor och te, tända ljus i mitt julpyntade hem och lyssna på julmusik. ♥

/Cilla