21 år och helt slut

Jistanes, har varit en minst sagt intensiv helg.
Hade en jättetrevlig födelsedagsfest i min lilla lägenhet i fredags, många människor jag tycker om på samma ställe, kan inte bli bättre :D
Var dock tydligen lite svårt att se att mitt hus är ljusblått när det är mörkt ute, vilket orsakade vissa orienteringsproblem för Mikkis och Banana, men efter många telefonsamtal kom de tillslut trallandes uppför vägen. Jag trivdes och mådde bra, åt av tårta och chips och massa morötter.

Var en del städande att ta itu med när jag trillade upp vid 11-tiden på lördagsmorgonen, tack gud för plastglas och papptallrikar! bara att slänga ner i soporna, sortera glas och pantburkar och diska några skålar...samt damsuga upp alla nonstop och chipssmulor som över natten invarderat mina golv. ;)

På kvällen var det så dags för Zätas jubiléumzzittning, en mycket trevlig tillställning som ägde rum på KalleGlader, fint, men en aning kallt.
Kvällen skulle dock ha blivit mycket bättre om jag bara hade bestämt mig för att gå hem efter sittningen, menmen, är huvudet packat så får kroppen lida. (och fy vad jag led igår!!)
Kom hem vid 5-tiden, aldeles för onykter och min älskade pojkvän mötte mig vid spårvagnen, han är en ängel!

Pappa ringde vid 12-tiden på söndagen, jag hade då sovit i ca 7 timmar och var inte helt okej. Men han köpte med sig frallor och en god ost, så han är ursäktad ^^
Vi gjorde även ett tappert försök att åka till IKEA men i mitt bakistillstånd var det en mardröm att gå där! Vi fick iaf med oss ett fint, rött dokumentskåp/hurts innan jag gav upp. Däckade i två timmar när vi kom hem och änglapappan satte ihop min nya hurts. Jag kände mig inte som världens trevligaste sällskap igår... ;P

Blev goda hamburgare med älsklingen i gårkväll och tidig sänggång, det behövdes...

Blir en lugn vecka, månad, låång tid vad gäller alkohol iaf, måste försöka komma ihåg hur hemskt jag mår efteråt så är det nog inte så svårt.. (ja, jag är dum i huvet och får skylla mig själv, jag vet...)

Nu är det dags för en härlig uppiggande dusch, sen mat.

-take care!-
/Cilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback