drippdropp

Idag är jag trött...och det regnar...

Men det har trots tröttheten blivit en riktigt bra dag! Lugn frukost framför tv:n med Älsklingen, längesedan sist så jag njöt i fulla drag :)
Lunchen intogs hemma hos Annqa, hon var så söt, satte mig på en stol och fixade maten aldeles själv. Hemlagade hamburgare, såååå underbart gott! Hon är en hejdundrans kock dendär Annqa ;)
Fick se lilla underbara Boo, Annqa och Tomas har nämligen blivit med hamster, en så söt liten ulltuss så mitt hjärta bara smälte ^_^

Efter underbar stund i gott sällskap var det dags att trotsa vädret igen och åka hem, tror jag fick lite energi för sen har köket blivit städat, disken diskad, middagen lagad (panerad fisk med klyftpotatis, sallad och tzatziki*yum*) ochresterna blev lunchlåda :)
Och det slutar inte där ska ni tro! Älsklingen satte upp en hylla, till höger om soffan, för sin dator, pärmar, film m.m. Det behövdes och bra blev det!

Nu är jag trött igen, ska lägga mig snart för det är upp tidigt imorgon för att hinna duscha innan skolan.
Längtar efter lite adventsmys, är nyfiken på årets blossaglögg också, flaskan står och väntar i skåpet, 2:a advent är det dags att öppna den, då väntar pusselkväll med Annqa och våra kära mammor!


nej, sova var det!

-Nitenite!-
/Cilla

party, party!

Har haft en otroligt härlig helg, men inte direkt gjort något jag borde.
På fredagen var det debut som toastmaster, var Ärkeängel tilsammans med Frejjan som var Belsebub, jag hade kul, hoppas verkligen att våra små azpar hade lika roligt! :) Jag glittrar fortfarande i hårbottnen efter 3 tvättar, men oj vad fint det var med glittersprej i håret (och efter ett tag lite varstans , lkäder, händer, maten) ;)
Höll mig ganska lugn, gick inte vidare efter zittningen, dock mest p.g.a ekonomin...har inte råd med mycket...

Fikade med undarbara Fummelfot igår, hade riktigt mysigt och åt världens bästa kladdkaka på Rosa Pantern, det var mer kladd än kaka, helt himmelskt!! ♥

Kvällen bjöd på höstfest med tema black and white, (jag var svart, Per var vit) 80 kr inträde och så mycket öl/cider man ville, tyvärr var jag trött som få och kanske inte jättesocial, vid midnatt åkte jag hem med Älsklingen som skulle upp å jobba idag.
mår ändå helt okej, var lite tungt i morse, men det gick över med lite frukost i magen :)

JAG VILL SHOPPA!!!
lite abstinens...vill ha råd med julklappar till mina vänner och familj...
Blir nog inget sånt tyvärr, jag har helt enkelt inte råd! :(
Måste börja söka jobb...har bestämt mig för att ta studieuppehåll efter jul, jobba ett bra tag, komma på vad jag egentligen vill göra. Just nu känns det somom jag helt plötsligt kommer sitta där med en utbildning inom något jag inte ens vet om jag gillar. Bättre att stanna upp, tänka efter lite.
Hoppas bara jag kan få ett jobb någonstans.

nu ska jag laga mig en otroligt sen lunch, bättre sent än aldrig!

-Take care!-
/Cilla

ångest tvång och höst säsong, det är ekonomisk undergång..

Är så himla trött jämt och ständigt, tycker det borde gå över efter lite vila, men jag vet...det är nog egentligen motionen som behövs. Men jag har bara inte ork till det!
Känner mig håglös och aningen apatisk, orkar inte anstränga mig. :(
Phar var här idag, hjälpte mig med matten, kom en bra bit, men tiden flög iväg och rätt vad det var skulle han åka hem. Jag var kanske inte jättelätt att få mig fokuserad på studier, men jag  gjorde iaf nästan mitt bästa!
Motivationen är i botten för studier efter den kuggade tentan, skulle vara skönt att bara börja jobba istället, ta det lugnt ett tag till, fundera över vad jag egentligen vill, börjar tvivla på mina val.
Har suttit och längtat efter en ny, större lägenhet, vill ha en 3:a so badly, en egen, eller åtminstone i 1:a hand! Jaja, drömma kan man ju, inte läge för lån å hela baletten nu iaf...
Dessa förbannade pengar...kan ju få vem som helst att bli galen! Aldrig finns det tillräckligt av dem..särskilt inte nu, om 2-3 månader är pengarna slut, kaputt...fan...
ja just det, sockerstoppet; total fail! tar det en annan gång.
-'til next time!-
/Cilla