Sockersug!!

Dags att slänga ut sötsuget, har blivit så mycket sött det senaste att jag nog är närapå beroende. eller ja...blir iaf väldigt sugen väldigt ofta. =(

Så, nu är det uppehåll en månad, försvinner det inte då så är det någe fel, jag vet ju att det går, bara lite jobbigt första dagarna....vill ha choklad!!!men jag har varit duktig idag, inget sött ännu, och inte ska det bli något heller, morotsstavar is the shit! ^_~

Pubrunda ikväll, får se om jag orkar, går inte på par iaf, kanske 2-3 ställen bara.
inga pengar heller...bajs!


Nu ska jag tralla ner till Wieselgrensplatsen och luncha med min älskade mamma, ska bli mysigt!

-take care!-
/Cilla

Weekly update

Ja,  en gång i veckan är bättre än inte alls.

Summering av helgen:
mysfredag, gick på IKEA med Älsklingen nästan hela dagen, åt lunch där och fick köpt pedalhinken KNODD som numera agerar soptunna i köket här hemma. Dagen avslutades med kladdkaka och mys med film =)
Lördagen var nog den segaste dagen någonsin, så efter att ha tagit tag i miggsjälv åkte jag till Chalmers, mötte upp Fiffi och en drös med annat trevligt folk, drog  till Gasquen och hade en toppenkväll. (om än inte särskilt nykter)
Sådär lite lagom seg spenderade jag Söndagen med Mami och strosade i affärer, fikade, snackade skit...sådär mysigt som bara mamma kan göra det ^_^
Köpte skor, underbara skor!
bilder kommer ;)

Så, idag...första dagen på ny läsperiod, stressade till första föreläsningen, allt är  precis som det ska ;P  Kommer läsa Industriell ekonomi och samhällsutveckling och matematisk analys i envariabel.
spännandespännande

I eftermiddag ska jag träffa underbara Annqa, längtar!

nu: Lunch! =)

-kram!-
/Cilla

You're the reason I'm longing for home


Summering av helgen:

Det var intensivt, men kul.
blev lite mer dricka än jag hade tänkt mig, men vart inte sådär jobbigt bakis.
Lagade SÅ goda pajer!
Bowlade, jag gillar att bowla =)
Åt en Halelujafrukost på Condeco igår, gudomligt gott!! ( vi inte kunde vara hemma, vattnet var avstängt från kl 08:00)

nöjd ^_^


Ojoj, efter en underbar helg med vänner, fest och god mat har tentaångesten återigen hittat fram, nu med dubbel kraft. Men denna gången ska den jäveln inte vinna, tentan är min och jag SKA klara den!

Älsklingen fyller år idag, stekte pannkakor till frukost åt honom (måste dock öva lite, det gick lite si och så), riktigt uppskattat :) Hade slagit in fintt paket också, nya skivan från Elin Ruth Sigvardsson, lovely! Nu ska jag kasta mig in bland gamla tentor och övaövaöva så jag kan känna mig nöjd och glad när jag går från skolan på torsdag efter tentan!

längtar till fredag också! =)
-Mors på er!-
/Cilla


Cilla 1 - MatLab 0

Fick sovit ordentligt inatt, underbart är det att vakna upp och känna sig redo för en ny dag! =)
Kommer bli segt dock, måste plugga massa matte, har hittills inte suttit mer än 30 min på hela förmiddagen, dumma dumma Cilla!!! Jag måste ju få igång dethär om jag ska klara tentan! men först siktar jag på resultat på duggan på fredag...kan ju hoppas iaf.
Nej, inte hoppas, det fungerar inte, jag måste BESTÄMMA mig!

Phar var här igår och hjälpte mig lite med MatLab, riktigt bra gick det! Sen på eftermiddagen blev jag och Karin klara med den sista bonusuppgiften, vilket innebär att jag har 2 extrapoäng på tentan!
Happyhappy.

Sol idag, lovely!


nu ska jag nog börja göra mig redo för skolan, ta på mig något annat än mjukisbyxor och rosa, ulliga mys-sockar ^.^
Och kaffe ska jag ta mig, en stor kopp kaffe! =)

-Tjing!-
/Cilla

Tiden flyger iväg!

Jisses, vad hände?!
Där gick jag och var lite sådär lagom nervös inför nollningen, tänk om något gick fel? tänk om...
Sen drog det igång med dunder och brak! Jag var så nervös innan vi skulle gå in första dagen att jag knappt kunde äta, knäna baara skakade, men efteråt var känslan helt underbar! Det värsta var liksom avklarat! =)
Så, fyra hektiska, kaotiska, underbart roliga veckor bara dundrade förbi.
Jag begriper fortfarande inte hur, men hippsomhapp så satt vi där på Nollmiddagen i balklänningar och vackra gråa frackar för att förklara våra kära Nollan till att få bli Nymble!
Veckan efter var märklig....
Tomheten bara tog över, men ändå var det en sån lättnad...märligt det där.
Men jäkligt nöjd är jag, för så förbannat kul har det varit!
Saknar det otroligt!

Alla uppklädda för nollmiddagen =)  lite suddig, men det får duga

Mitt underbara NollK uppklädda för Nollmiddagen! <3Nu är det åter till "verkligheten" och efter att ha kommit in i klassen med mina f.d. Nollan (har börjat om, så jag läser med dem jag  nollade) så är det plötsligt bara 2,5 vecka kvar till tentan!!!
VARJE GÅNG!
att jag aldrig lär mig ;)

Så, en snabb resumé av mitt liv sen sist helt enkelt.

Nu till nästa stora nyhet: Jag och Älsklingen ska bli sambos! =)
Jag frågade igår vad han skulle tycka om att flytta in här och han sken som en sol! Jag mår så bra just nu, livet bara fungerar för en gångs skull ^_^
Så jag har röjt ut i skåp och lådor för att få plats med ett liv till i lägenheten, blev av med massa bös, packade upp sista flyttkartongen också, tyckte det var på tiden!  ^.~

-happy happy!-
/Cilla