Fel, fel, fel

Har haft en underbar helg so far. Disneykväll med Fummelfot var inplanerad i fredags och så blev det. Nästan.
Eftersom jag bara hade två disneyfilmer som vi inte såg förra gången vi hade Disneykväll så tog vi oss till Hemmakväll för att hyra (vad vi trodde var) Askungen, Lilla sjöjungfrun och Tarzan.
Men döm om vår stora besvikelse när vi satte igång Askungen och det visade siga vara en uppföljare! Lite nedslagna försökte vi oss på Lilla sjöjungfrun istället, men neeejdå, det var typ "ariel the beginning" istället för originalfilmen! Men vi hade ju i alla fall Tarzan kvar, för den hette väl Tarzan och jane?
nope.
Tarzan och Jane är en uppföljare den med.
HUR LYCKAS MAN!? okej för att ta en film fel, men TRE?!
Så vi tröstade oss med en film som Fummelfot lånat på biblioteket istället, Julie & Julia. En underbart söt historia om två kvinnor som brinner för matlagning, den ena skriver en kokbok och den andra bestämmer sig 50 år senare för att laga sig igenom hennes kokbok och blogga om det.
Se den! den var jättebra! :)

Nu är katterna fria, inge mer trattar! Det första degjorde var att börja klia och tvätta sig överallt där de inte kommit åt innan ^^ Gulltussar!
De verkar i alla fall nöjda med att slippa kragarna, hade väl vem som helst varit efter en vecka med tratt på huvet, men ändå :P
Ikväll kommer Lillebror hit på middag och övernattning! :D Ska bli supermysigt med lite egnentid med världens bästa brorsa ♥ Måste klura på vad jag ska bjuda på bara :P

-So long for now-
/Cilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback