Helgen som försvann

Sitter här med diverse rock på hög volym i stereon, dricker te och tänker tillbaka på helgen som gått.
Det har varit en helt underbar helg! =)

Flyttade hem till lägenheten i fredags med sällskap av min tillfälliga fru Fummelfot. Vi sommarpeppade och egoboostade oss inför världens bästa beachgasque!! Hade den absolut bästa kvällen på länge, önskar innerligt att det underbara hade varit längre... och att DJ:n hade haft lite bättre musiksmak!

Men, vi hade även världens bästa bakislördag så det gör ingenting alls :P Vi gjorde lyxfrukost med ägg, bacon, amerikanska plättar, fruktfrossa och mycket mer!! Kände oss som sessor efteråt. Sedan fortsatte vi dagen i matens tecken och gjorde egen pizza, med 4 olika pålägg, och egna semlor, med egengjord mandelmassa! (hur enkelt som helst, men använd inte stavmixer, den kan ehh...överbelastas och börja ryka )
Jag var fortfarande mätt när jag vaknade på morgonen ^^

Igår fick jag hjälp af pappachauffören och åkte för att hämta katterna hos Ronja. Stackars Ronja, kände mig hemsk som kom och tog dem ifrån hemme, men hon har en jätteallergisk pojkvän och kunde inte ha kvar både honom och katterna. Så de bor nu hos mig, verkar ta flytten väldigt bra och är lugna på natten. Vad mer kan man begära? ^^

Idag har söta Annqa varit här och hållt mig sällskap och pluggat. Det är skönt med sällskap. Därför kommer mamsen dyka upp snart, för lite sällskap :)

mors sålänge!

It's your decision I can't make up your mind.

Imorgon flyttar jag.
Igen.

Det nya livet börjar, jag ska klara mig själv, det är bara jag denhär gången! Det är lite ångestladdat, mest för att jag är livrädd att jag ska springa in i Per på stan,  i mataffären, på spårvagnen, varsomhelst och inte veta vad jag ska ta mig till, bara stå där som ett nerbrutet och övergivet vrak.
Det tar jag när det händer.
Om det händer.

Nu ska jag bara pyssla om mig själv, laga den mat jag vill, veta precis vad som finns i skafferiet, ta hand om mig, träna och mysa med mina två kattflickor. (De flyttar in hos mig på söndag, ska bli underbart mysigt med lite kattsällskap, har velat ha det lääänge! )
Sen ska jag ju helst lyckas få någon att inse att det är just mig de ska anställa också, lite pengar är aldrig fel!


Känns bra, men jobbigt, nej inte jobbigt, bara mest nervöst, men det är väl sunt antar jag. Kommer vara jobbigt i omgångar, men det är bara att samla kraft hos vänner och familj och komma tillbaka igen. ♥


-Dröm sött!-
/Cilla

I'm a survivor

Igår hade Fummelfot och jag midadg och provövernnattning i min lägenhet.
Det gick fruktansvärt bra måste jag nog säga =)

Fick lite nervösa skakningar på kvällskvisten, men det löste sig med en varm och go kram ♥

Vi imroviserade ihop en underbar middag! Det blev wraps med rökt makrill i två olika kryddningar, paprika, morötter, avokado, fransk salladsmix och en hemgjord stark vitlökssås. Yummie!!
Middagen intogs till Biggest looser och senare Du är vad du äter då vi satt och kritiserade och dissade Anna Skipper genom större delen av programmet, riktigt bra torstagsnöje ;)
Dödströtta dunsade vi isäng vid 22-tiden (hm, har vi inte gjort det förr?) och jag sov riktigt gott, lite oroligt, men det har troligtvis att göra med att jag inte är van att dela säng med någon längre.

Om en vecka flyttar jag hem igen. Ska nog ändå bli ganska skönt, saknar stan´... och att ha ett eget kök! ;)

Shoppade loss på Åhléns för presentkort som jag fick i födelsedagspresent, blev nya bordstabletter, en jättesöt handduk och ett limegrönt bestickställ. Nöjd och glad! =)
Och jag fick träffat underbara Annqa, hon gjorde mig sällskap på min spontana shoppingtur, alltid lika mysigt att ses ^_^

Tip The Velvet imorgon, längtarlängtar!! :D



-so long!-
/Cilla

Little miss sunshine =)

Trött idag, men glad.
Solen skiner så underbart fint! =)

I eftermiddag ska jag träna med Fummelfot, sen ska vi har middagsmys och prov-övernattning hos mig.
I min lägenhet.
hjälp!

Nej, det kommer gå bra dethär, känns helt okej ändå, jag är ju inte ensam :)

Oh! jag hör massa mysiga fåglar utanför mitt fönster...de låter lite som våren ^_^



-solkramar-
/Cilla

Carpe diem baby!

Bovetet var riktigt gott! Var lite märkligt att koka, det stod ingen stans att man skulle hälla av det överblivna vattnet, men när koktiden hade gått var minst hälften av vattnet kvar och skulle det koka mer skulle det garanterat bli gröt (och det ville inte jag ha i en sallad). Men det var ju bara att hälla av occh se glad ut, smkade utmärkt i Zazzis biffsallad med bönor och senapsdressing!

Idag har också varit en bra dag, bra rätt igenom!

Träning på morgonen med pappsen, vi åkte till Fjärås eftersom det byggs om en massa i Kungsbacka just nu, men i Fjärås har alla nautilusmaskiner redan ställts in och det var riktigt fräscht och fint! Och löpbanden hade inbyggt fläkt! Hallaluja! =)
Dessutom var det bara jag och pappa där från "seniorgruppen" (som jag ju numera är adopterad in i) så vi fick en personlig tränare alldeles för oss själva på de nya maskinerna, snacka om lyx!!
Sedan körde jag till arbetsförmedlingen för att skriva in mig, efter en timme och en kvart (som ändå inte kändes helt jättetråkigt, man fick ju gratis kaffe! ) fick jag träffa en underbart trevlig och hjälpsam kvinna som gjorde upp handlingsplan och skrev in  mig. Så nu tillhör jag statistiken för öppet arbetslösa.

Efter att ah intagit en lätt lunch hemhemma så gav jag och mamma oss iväg för att göra kungbacka osäkert! Fick en STOR tekopp från indiska av mamma, hon är lite trött på att jag lånar hennes hela tiden ;) Köpte sedan en uuuunderbar lotion som doftar äpple och vanilj! ljjuvligt! Tyvärr kommer den sluta säljas snart, så jag överväger att köpa två flaskor till så jag har ett tag :P

På kvällskvisten bestämde jag mig för att ta tag i ett stickningsprojekt som jag började på för 3½ år sedan, en röd, fluffig halsduk som fungerade som tidsfördiv under mina resor till sthlm, men när jag var klar visste jag inte hur man skulle fästa, mamma skulle visa mig...
Ja, sen har den legat i garderoben sen dess.
idag blev den klar!! =)

Mysig, röd, fluffig, vad mer kan man begära av en halsduk?

 

Tog även mod till mig att prova min balklänning som införskaffades till gymnasiebalen. Sist jag skulle prova var i hötas, ångest och förtvivlan när jag insåg att dragkedjan inte längre gick att dra upp, jag hade blivit för stor!

 

Men idag, idag passade den perfekt!! =) *lycka*

Jag kände mig så underbart vacker och nöjd, kommer leva på detta länge och tänka på det varje gång träningsmotivationen tryter!

 

nu tackar jag för mig och går och lägger mig med ett leende på läpparna :)

 

-Sweet dreams!-

/Cilla

 






Avatar ♥

Idag har jag bara gjort tråkgrejor.
*Varit på banken
*sökt jobb
*varit och pratat med gamla chefen som skulle ha skickat anställningsbevis i torsdags men inte gjort det ännu.
*köpt mat


sen har jag övningskört också iofs, det är alltid kul =)
Jag är trött, men ska försöka komma i säng tidigare idag, det blev lite sent igår. Jag och föräldrarna bestämde oss för att gå på bio, så efter enn utsökt middag bestående av köttfärsfyllda paprikor blev det Avatar 3D kl 20:15 (så sjuuukt bra film! jag vill se den igen och igen och igen!) vilket innebar att den inte var klar förrän vid 23. Men det var det värt =D


Så gott, så enkelt, helt underbart!


Imorgon är det dags för träning igen dock, så frisk tycker jag allt att jag är, men då måste jag ju upp 7:30. så, tidigare sängång än igår!
Idag blir det spännande middag med bovete, aldrig provat, men nu är det dags! =)

-på återskrivande!-
/Cilla

För vi har vårat glada barnasinne kvar

Igår slöt jag och Bus upp hos Fummelfot för att leka mad trolldeg, sån härlig nostalgikänsla!
anledningen till detta barnsliga lilla påhitt var egentligen delvis snålhet och delvis ren frustration över hur mycket de tar betalt för jäskorgar! 249 för en liten pluttkorg!
Så  då fick vi den geniala idén att "Hur svårt kan det vara att göra egna?"
Sagt och gjort, vi knådade och ringlade och hade väldigt kul, resultatet blev...charmigt :P
Får se hur de blir innuti, vi byggde utanpå diverse skålar vi hittade i Fummelfots skåp, så vi vet bara hur fina de är på utsidan än så länge. spännandespännande!

Ringla ringla liten jäskorg =)

När vi ställt in dem i ugnen njöt vi av nästan-glass och bläddrade i kokböcker. Jag vill köpa mig en ny kokbok! Blir så inspirerad av Fummelfots kokboks- och receptvägg, massa fina böcker och handskrivna recept fyller hennes köksvägg :)

Börjar längta lite efter att flytta hem, till eget kök och att få de små katterna att bo med. Det kan bli riktigt bra dethär! Sen är det bara det lillalilla jobb problemet kvar, men jag ska nog ta mig ur det också!

 

Men nu: Körkortsteori!

 

-mors!-

/Cilla


Fika, klädröjning och brödbak

Ska gå och lägga mig snart, är dödens trött och klockan är bara 9...

Men det har varit en bra dag, jag har bakat! =) Igår förberedde jag min surdeg och idag blev det bröd! Härligt gyllenbruna knäckebröd, några med hasselnötter och några med valnötter.
Yummie!

Helt underbart gott med lite goudaost på! =)

 

Igår träffade jag Flyttfågeln för en fika på Espresso House. Det blev scones, te och massa prat! Hon är underbar, får mig att må bra och se positivt på livet! ♥ Vi satt där tills de skulle stänga och de började spela metal i högtalarna på hög volym. Ett trick för att få kunderna att gå månntro? Det fungerade i alla fall på oss och vi drog oss hemmåt, jag fick skjuts hela vägen hem, är det inte lyx så säg? =)

På kvällen hjälpte jag Lillebror att rensa hans garderob, shit vad mycket gamla kläder han hade kvar, de måste ha överlevt sedan mellanstadiet! (han tar studenten i vår) Men kul hade vi och det var mysigt med lite quality time med honom, det blir inte så ofta. Jag fick dessutom en tröja/jackai sånt glansigt tyg som träningsoveraller ni vet. svart och jättefin som han inte ville ha för att dragkedjan "bubblade sig" på magen när man satt ner, så kräsen är då inte jag! =)

Nej, borsta tänderna och gå och lägga sig, låter bra.

-Godnatt!-
/Cilla

 


Changes

Saknar mitt gamla liv.
Saknar Chalmers.
Det sociala umgänget som liksom kom automatiskt då.
Saknar närhet.

Jag BEHÖVER ett jobb, inte bara för pengarna, jag mår inte bra av inte träffa folk.


När allting skiter sig, varför måste det vara ALLTING och inte lite i taget?
Lika bra att få det överstökat?

Nej, gud vad deppigt det låter! Jag klarar mig ju faktiskt bra, har vänner som finns där, familj som ställer upp i vått och torrt. ♥

men ändå...det är jobbigt när någon som var både nära vän och familjemedlem plötsligt inte finns där att prata med längre, att mysa med, ha tv-kväller i soffan med...
Så nära men så fruktansvärt långt borta....


/Cilla