stressigt värre!

Har varit så tokigt mycket att göra det senaste, har lixom inte haft tid att blogga och när jag haft det har annat varit liiite högre prioriterat ;-)

Vårruset gick kalasbra, klarade att springa (eller typ, jogga heter det nog) hela vägen runt! *stolt*
Har dock inte tränat en endaste gång sedan dess, drog på mig en ruggig förkylning och har inte haft tid sen jag blev frisk, men nu är det äntligen sommarlov och jag ska allt hinna klämma in båda löpning och lite gym emellanåt. Till nollningen drar igång ska jag vara så grymt vältränad och minst 5 kg lättare! =D


Imorgon anländer älskade runaway-Sofia till IKEA-land efter nästan ett års flykt till Kina *glad*, fattar inte hur fort tiden har flugit iväg! och herregud! Jag har ju för fasiken gått ett helt läsår på Chalmers nu!! =O
jisses...

Inte för att sommaren blir så fri från studier som man kunde ha hoppats, men pluggar men inte när man ska så får man allt bita ihop och ta smällen senare.
Omtenta-plugg
Matte, matte och mera matte.
Men jag ser faktiskt fram emot lite matte nu efter all förbannad programmering, trodde aldrig att jag skulle längta efter att läsa matte ;DLite lätt sommarlektyr ;)


Var jätteduktig häromdagen och planterade mina små krukväxter i riktig jord, så de slapp stå i samma jord som närj ag köpte dem, den äldsta har nog stått i skiten i... 9 år!
stackars växt-krake, ett under att den fortfarande är vid liv och dessutom har gett ett litet skott =)

Idag har varit en helt underbar dag! började lite halvbakis, hade omzitz med Znollk igår (jättelyckat btw trots att jag höll på att gå under i värmen med overallen på ), och sedan bar det av till Gasquen, underbar kväll, men man får väl betala sitt pris för det såhär dagen efter ;-)


Jag i min fina gråa utstyrsel! =D

Nu är klockan way beyond my bedtime!
Ska försöka slita mig och se till att komma upp ordentliget imorgon för lite städning av mitt kaos till lägenhet och flitigt studerande =)

-sweet dreams!-
/ Zilla

pulsklocka!

har varit väldigt mycket att göra det senaste, corrtégen blev dock klar till slut och kul som fasen var det! =)
Blev inget Festukalas för mig dock, men jag trivdes gott med familj, kusiner occh familjevänner, god mat och några glas vin, var inte riktigt sugen på fest ändå.

Åkte hem till familjen efter cortégen och är fortfarande kvar, mår gott och blev visst lite rosig i ansiktet av all solen igår. det var så skönt!
Idag kilade jag och pappsen hem till mig en sväng för att lämna stolar som han hade lånat och där, utanför min dörr (för det gick int ener i brevinkastet) stod paketet jag väntat på, min pulsklocka!! =) Lite sent, man jag fick den iaf innan vårruset, alltid något.
Den fungerar! jag är så glad för min nya leksak! jippi!

motvilligt är det jag nu sätter mig med programmeringen, inomhus, när solen skiner ute...*mummel* men annars blir jag bara stressad senare i veckan.

-tjipp å hej!-
/Cilla